Menu Sluiten

Haar en Nagels boost | Review|

Vaak heb ik gegoogled naar “hoe kan je je haar laten groeien’ en ‘hoe krijg je natuurlijke lange nagels’. Je krijgt dan echt vanalles! Van ondersteboven hoofdmassages tot complete dieetprogramma’s, smeerseltjes, oliën en supplementen. Maar hoe kies je nou wat echt werkt?

Laat ik voorop stellen dat een leefstijl altijd invloed heeft op hoe je er uit ziet. Als je veel rookt, drinkt, veel stress hebt, weinig slaap en niet gezond eet, natuurlijk zie je dat! Maar wat nou als je dat goed uitgebalanceerd hebt, en je nog steeds een groei en gezondheid boost wilt voor je haar en nagels? Daar was ik naar opzoek!

Kuur gezond en sterker haar en nagels

Na veel research en vergelijken ben ik bij de Hair & Nail NutriComplex van Oriflame uitgekomen. Dit is een kuur van 12 weken dat een boost geeft aan je lichaam om stofjes aan te maken waar je haar en nagels van gaan groeien en sterker & gezonder worden. Na deze 12 weken moet je echt stoppen, omdat je lichaam het dan zelf verder gaat oppakken.

Het klonk voor mij ideaal! Dus niet voor altijd iets moeten gebruiken, maar 12 weken lang een boost en daarna pakt je lichaam het verder op! Ik nam elke dag 2 supplementen zoals op de verpakking staat. Dit deed ik in combinatie met het Wellness Pack van Oriflame dat ik al jaren gebruik.

Het resultaat

Na 4 weken begon ik al wel verschil te merken bij m’n haar. Mijn haar groeide ineens echt snel! Bij m’n nagels merkte ik nog niet echt verschil. Vond ze nog steeds erg broos en groeide voor m’n gevoel niet sneller dan anders.

Na 12 weken de hele kuur te hebben voltooid heb ik echt een enorm verschil gemerkt. Mijn haar is super snel gegroeid! Maar daarnaast is het ook veel sterker geworden, voller, ziet er gezonder uit en het voelt veel zachter. Mijn nagels zijn ook echt ineens verbeterd! Ze werden sneller langer dan anders, maar vooral ook sterker! Bij mij braken nagels of hoekjes bijna dagelijks af, ook als ik ergens tegenaan stootte (wat nog wel regelmatig gebeurd) was m’n nagel direct tot aan m’n huid ingescheurd. En nu? Hooguit een heel klein hoekje als ik me echt hard stoot.

Het is ineens zo leuk om nagels te lakken en m’n haar te stylen! Ik kan er veel meer mee en het ziet er veel beter uit. Ik vind het super, ben heel blij dat dit het resultaat is geworden. Je kunt de kuur na een stop van 3 weken nog een keer doen, als je het nog een boost wilt.

Ook langer en gezonder haar en nagel?

Wil je het zelf uitproberen? Bestel nu jouw groei en health boost voor je haar en nagels! Of stuur mij een berichtje voor advies of een leuke deal.

 • 12 weekse kuur voor langer, gezonder en sterker haar en nagels. Een pakje bevat 42 supplementen. Advies is 2 supplementen per dag.

 • Ga voor Beauty van binnenuit! De unieke samenstelling van de Oriflame Wellness Natural balance shakes zijn met ruim 10 jaar onderzoek ontwikkeld door Dr. Stig Steen. Het bevat hoogwaardige ingrediënten en biedt vele voordelen:

  • Minder honger & trek
  • Een boost energie
  • Draagt bij aan een gezonde leefstijl
  • Versnel je metabolisme
  • Slechts 150 calorieën

  De shakes bevatten veel proteïnen en zijn vrij van gluten, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Non-GMO. Daardoor ook zeer geschikt voor sporters.

  Beschikbaar in 3 smaken, Vanille, Strawberry of Chocolate.  Werkt het beste in combinatie met andere Wellness by Oriflame producten.

  LET OP! 4e pakket gratis. Bel of mail voor meer info.

  Inhoud 378 gr. (21 porties)

 • Ga voor Beauty van binnenuit! De unieke samenstelling van de Oriflame Wellness Natural balance shakes zijn met ruim 10 jaar onderzoek ontwikkeld door Dr. Stig Steen. Het bevat hoogwaardige ingrediënten en biedt vele voordelen:

  • Minder honger & trek
  • Een boost energie
  • Draagt bij aan een gezonde leefstijl
  • Versnel je metabolisme
  • Slechts 150 calorieën

  De shakes bevatten veel proteïnen en zijn vrij van gluten, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Non-GMO. Daardoor ook zeer geschikt voor sporters.

  Beschikbaar in 3 smaken, Vanille, Strawberry of Chocolate.  Werkt het beste in combinatie met andere Wellness by Oriflame producten.

  LET OP! 4e pakket gratis. Bel of mail voor meer info.

  Inhoud 378 gr. (21 porties)