Menu Sluiten

Oriflame Self-Tanning Water | Review |

Als ik een week lang vol enthousiasme in de zon lig te bakken, dan vragen mensen nog.. huh jij bent toch op vakantie geweest?!

Ik ben helaas gezegend met een lichte huid die heel moeilijk bruin wordt. Als ik echt mijn best doe, dan wordt het hooguit ‘off-white’ en ik krijg vooral veel sproetjes. Sommige zijn er misschien jaloers op, ik vind het maar niks 🙂

Daarnaast heb ik sinds ik 12 ben last van zonneallergie, wat alleen maar erger is geworden in de loop van de tijd. En zitten er huidziektes bij mij in de familie. Dus je begrijpt, ik zwem altijd in factor 50+ bij het zien van een zonnestraaltje. Een tintje is voor mij niet weggelegd.

Bruin zonder zon

Jarenlang heb ik er genoegen mee genomen dat ik licht geef als ik op het strand lig en een mooie sunkissed tan een ver van mijn bed show is. In de tussentijd heb ik geprobeerd om lichte zonnebank kuren te doen, maar gezien mijn achtergrond en familie raadde mijn dokter het af. Het is immers alles behalve gezond voor je huid.

Ook heb ik verschillende zelf-bruining crèmes en mousses geprobeerd van andere merken. Deze werken wel, maar ik vind het een heel gedoe. Vaak moeten deze een aantal uur intrekken, ondertussen zit je kleding of je lakens onder de oranje vlekken en moet je het er af spoelen. Vaak merkte ik dat de kleur op mijn huid heel onnatuurlijk uitpakte, bijna oranje. Dan ben ik liever een witte witlof dan een rondwandelende wortel!

Self-tanning water Oriflame

Toen deze enkele weken geleden aangekondigd werd kon ik niet wachten om het te proberen! Alle producten van Oriflame zijn op natuurlijke basis gemaakt en niet getest op dieren. Het zijn luxwaardige producten, waardoor ik hoge verwachtingen van deze self-tanning water had.

oriflame self tanning water
Productnr: 34898

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen…. ik wil niet meer zonder!

De self-tanning water voor gezicht en lichaam van Oriflame is het product waar ik naar zocht! Zonder gedoe van vlekken op kleding, streperig resultaat, ophopingen van bruine vlekjes of een oranje kleur, krijg je een prachtige sun-kissed gloed op de huid die er heel natuurlijk uit ziet doordat deze samensmelt met de kleur van je eigen huid.

En niet geheel onbelangrijk… super gemakkelijk in gebruik! Je brengt het aan na een goede exfoliatie, paar minuten laten intrekken en klaar! Binnen enkele uren is de kleur ontwikkeld.

Geen gedoe met vlekken op kleding, afspoelen, een nacht laten intrekken of moeilijk aanbrengen. Echt een fantastisch product en dat voor slechts € 16,- voor 100 ml!!

Het resultaat!

Self tanning water

Dit was 3 uur na het aanbrengen van één onverdunde dunne laag. Dit heeft 3 douchebeurten gezeten. Daarna vervaagde het langzaam. Je kunt met dit product goed in laagjes werken voor een intenser resultaat.

Hoe gebruik je de Self-tanning Water

Het is echt heel gemakkelijk, maar wel belangrijk dat je goed de stappen volgt voor een mooi, lang blijvend resultaat.

  1. Exfolieer de huid.
  2. Smeer droge plekjes (zoals ellebogen, knieën, enkels) in met een bodylotion om ophopingen te voorkomen.
  3. Spray de Self-tanning Water op een aanbrenghandschoen, wattenschijfje of handen/huid en masseer met ronddraaiende bewegingen in. Vergeet niet goed je handen te wassen!
  4. Ongeveer 15 minuten laten opdrogen en klaar!

Binnen 3 à 4 uur is je zongebruinde huid ontwikkeld en kun jij genieten van een mooie teint.

Enthousiast geworden?

Bestel nu jouw eigen Self-Tanning Water hieronder en krijg ook een mooie gebruinde huid.

Enjoy your Beauty!

X Mariëlle